Relatieproblemen. Wist u dat het ontbreken aan relatieproblemen een van de belangrijkste factoren van geluk is?

Heeft U ooit het gevoel gehad dat U in een winterslaap zou willen vallen om weg te komen van de mensen om U heen, vooral van degenen die het dichtst bij U staan? Als liefde en nabijheid te veel worden, is het laatste wat U wilt bij uw partner zijn. Hij/zij voelt onveilig en bedreigt uw individualiteit. U denkt dat bijvoorbeeld beren het nog niet zo slecht hebben: zij verstoppen zich enkele maanden alleen in hun grotten, zonder problemen of emotionele lasten. Het klinkt best aardig, toch? Vooral als U constant het gewicht van anderen op uw schouders draagt, omdat U te veel afgestemd bent op hun behoeften en uw eigen behoeften negeert. Wanneer dit het geval is, is het gemakkelijk om intimiteit te zien als het probleem en een winterslaap is dan de enige optie om een beetje lucht te krijgen.

Maar wat als ik U vertel dat er een andere manier is met relatieproblemen om te gaan ?

Een manier om U nauw verbonden te voelen met de mensen van wie U houdt, zonder het gevoel te hebben dat U gevangen zit in de intense emotionele last die liefde met zich mee kan brengen. Wat als ik zeg dat U verbonden kan blijven zonder er last van te hebben?
Er zijn genoeg redenen waarom liefde als een last kan aanvoelen. U verlangt naar liefde en intimiteit, maar U voelt zich gevangen en benauwd als U een relatie heeft . Een liefdesrelatie gaat echter niet over het opgeven van uw eigen voorkeuren, antipathieën, ambities, vrienden, dromen en het leven ten behoeve van een ander. Als dat zo was, zou liefde zeker een last zijn.

Mannen willen in een relatie graag waardering en respect, seks en intimiteit, een duidelijke rol en rust. Vrouwen willen zich graag geliefd, veilig, gezien en gewaardeerd voelen, en ze willen een partner waarop ze kunnen vertrouwen en tegen wie ze op kunnen kijken.

Ik heb goed nieuws voor U.

U kunt tegelijkertijd een relatie met een ander mens hebben en in connectie met uzelf zijn. Als U om iemand geeft, betekent dat niet dat U verantwoordelijk bent voor zijn of haar gevoelens, en U mag uw recht claimen om uzelf te zijn, zelfs in uw meest intieme relaties. Relaties ‘moeten’ twee dingen zijn: plezierig en makkelijk. Zijn ze dat niet? Doe uzelf een gunst, maak op de site een afspraak voor een gratis intake van 30 minuten.
We gaan samen naar zowel uw gedachten en emoties als naar uw lichamelijke reacties kijken. Relatieproblemen kunnen opgelost worden. Ook uw relatie kan echt beter!

Wat mijn cliënten zeggen

Bedankt voor het luisteren. Ik kan nu weer verder.

Greg

Ik wist niet dat het zo makkelijk kon! Zou ik maar eerder begonnen zijn.

Erik

Niet alles opgelost kan worden, je kan echter leren om mee te leven. Dank er voor!

Marije

Direct een afspraak maken

De meest eenvoudige en snelle manier om een afspraak te maken is om hieronder zelf een tijd en locatie in te plannen.

Maak een afspraak